Books and Socks Rock

Book Reviews, Bookish thoughts, memes and more!

1. Where does Penny work?
A. Doctor office
B. Post office
C. Dead Letter Office
D. Maid

2. What kind of animal is Honey?
A. Bunny
B. Dog
C. Cat
D. Bird

3. What does Thomas say has never happened to him?
A. Falling in love
B. Riding a train
C. Tried pie
D. Someone pray for him

4. What excuse does Penny give for her reason to be in Azure Springs?
A. Became a mail-order bride
B. Write a novel
C. Seeing family
D. Vacation

5. Thomas says Azure Springs feels like a “_ for the lost and weary.”
A. Prison
B. Cage
C. Blanket
D. haven

6. What is Penny doing when she meets Thomas?
A. Shopping
B. Chasing Honey in mud
C. Telling stories to Mae and Milly
D. Eating at the boarding house

7. Thomas tells Penny “its a small town with a big heart. I think it might be a small town with a big __.”
A. Imagination
B. Mud patch
C. Appetite
D. Gossipers

8. What flavor of pie did Penny say is her favorite?
A. Cherry
B. Blackberry
C. Peach
D. Apple

9. What is Penny’s scandalous secret?
A. She isn’t an author.
B. She wants to marry for love.
C. Little desire to have manners again.
D. Hates wearing a dress.

10. What name does Penny name Thomas’s horse?
A. Darling
B. Sweety
C. Clara
D. Josephine

Answers: 1.C, 2.B, 3.D, 4.B, 5.D, 6.B, 7.A, 8.D, 9.C, 10.D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: