Books and Socks Rock

Book Reviews, Bookish thoughts, memes and more!

So I meant to post this quiz yesterday with my review of the book but formatting the quiz was taking longer than a quick copy and paste so we’ll make it – Rachel Fordham week!! Has a nice ring to it and with her new release that comes out tomorrow- I’ll review that at the end of the fun. 😁

1. When Sheriff Caleb Reynolds first meets Em, she asks why he talked to her like a child. How old is Em?
A. 16
B. 19
C. 18
D. 21

2. Em’s hair is described like which object?
A. Like horse hair
B. Mud colored
C. Beetroot colored
D. Straw colored

3. What color is the boarding house?
A. Yellow
B. Purple
C. Orange
D. Black

4. What gift does Caleb give Em?
A. Money
B. A horse
C. A stick man
D. A book

5. Which book did Caleb NOT bring for Em to read?
A. Jane Eyre
B. Pride and Prejudice
C. A reader
D. Hansel and Gretel

6. What does Em say the town of Azure Springs needs?
A. Hair Salon
B. Library
C. Theater
D. Modiste

7. What does Caleb and Em do in Brigley to pass time?
A. Catch frogs
B. Run a race
C. Climb a tree
D. Practice shooting pistols

8. What was Caleb’s favorite dessert as a child?
A. Custard
B. Ice cream
C. Blackberry pie
D. Ginger biscuits

9. What is Em’s full name?
A. Emily
B. Emalina
C. Emma
D. Emmeline

10. What does Em tell Bessie she’ll do in the morning?
A. How to do the wash
B. Show places to play
C. How to read
D. Make up stories

Answers: 1.B 2.D 3.A 4.C. 5.B 6.B 7.A 8.C 9.D 10.B

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: